Pasta e basta!

Op zoek naar Italiaanse specialiteiten kom je zeker terecht bij pasta e basta in Brugge. Op de site zelf vind je al verschillende produkten die je online kan kopen en ook tips voor trips in Italië zijn er te vinden…De winkel is een beetje verstopt op het industrieterrein Monnikenwerve, niet ver van B-park en de Stock Vermeersch. De winkel is eigenlijk ondergebracht in een loods die je kan bereiken door aan de zijkant helemaal naar achter te rijden. Ze zijn beperkt open, op dinsdag, donderdag en zaterdag van 9u30 tot 12u30.

In de winkel zelf vind je in de rekken verschillende tapenade’s, olijfolieën, pastas, kazen enz.. Alle produkten zijn artisanaal en dat zie je en proef je ook. Er is ook een selectie wijnen en meestal kan je er wel eentje proeven. Zo kochten wij er onlangs een lekkere rode wijn die beperkt leverbaar was. Ook vind je in de winkel de bloem om pasta te maken en superlekkere buffelmozarella.

Snuister eens rond en je vindt er zeker iets naar je goesting, misschien een lekkere tomatensaus of een Brunello 😉 Maar let op, artisanale produkten zijn niet goedkoop, maar je proeft het verschil, dat is zeker!

One response to “Pasta e basta!

  1. Zalig om zo te horen spreken over onze “Pasta e Basta”…van wijntjes gesproken, vanaf februari kun je elke zaterdag wijn proeven…gratis en voor iedereen!We beginnen in februarimet een roodje uit Sardinië!Bedankt hoor!
    Ps.Zin in onze nieuwsbrief? Schrijf je in via de “giornale” op onze site!A presto amici!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.