Zonder twijfelen, De Twijfelaar **

Vorige vrijdag was er een verjaardagsfeestje in kunstbistro De Twijfelaar. We waren met een gezelschap van 11 personen, wat het wel niet evident maakt om een gezellig restootje te vinden in Brugge centrum. Na wat zoekwerk, toch gelukt. Achteraan in De Twijfelaar stond een langgedekte tafel waar ons gezelschap gezellig samen kon zitten. Deze kunstbistro ligt langs de Eeckhoutstraat en toont in het interieur een aantal moderne kunstwerken. Smaken verschillen natuurlijk en soms vraag je je wel af wat iets tot kunst maakt, maar het geheel zorgt wel voor een gezellige gemoedelijke sfeer.
Op de kaart staan een aantal vlaamse keuken gerechten (garnaal/kaaskroketten, stoverij, biefstuk friet), maar er waren ook een aantal suggesties zoals scampi met inktvispasta en  fazant fine champagne. Ik heb deze laatste besteld.
De volledige tafel werd heel vlot bediend en de gerechten kwamen mooi gedresseerd en warm op tafel. Mijn scampi als voorgerecht was iets teveel saus en de pasta iets te ver gekookt, maar smaak was wel lekker.
Hoofdgerecht was opnieuw een rijke portie fazant, met apart nog eens geserveerd de billetjes. Frietjes waren wat vettig, maar wel handgemaakt. Samengevat, lekkere, vooral vlaamse keuken met hier en daar iets teveel room/vetgehalte. De bende sloot nog af met wat irish coffees en hier en daar een chocoladedessertje. Ook hier vindingrijk gepresenteerd en goed gesmaakt. Alle drank in acht nemend, kwamen we op 50 euro per persoon voor onze menu, wat wel ok was.
Conclusie: een geslaagd verjaardagsfeestje!

2 responses to “Zonder twijfelen, De Twijfelaar **

  1. Het was inderdaad een geslaagd feestje!! 😉
    De jarige heeft alvast ook heel lekker gegeten en genoten van alle ambiance rondom.

  2. Twijfelaar is een klein jaar geleden overgenomen. Nieuwe uitbater
    Zeer aangenaam. Zeker de Belgische appetizer voor 2 of 4 pers was de moeite. Eerlijke, echte keuken van bij ons met veel groenten! Zeer gezellig. Wij gaan terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.