Een hapje in de Lokkedize…

Onlangs gingen we iets kleins eten in de Lokkedize, een bruine kroeg in de Korte Vuldersstraat, niet ver van ’t Zand.Je kan er iets drinken of een hapje eten, het interieur is warm met muziekinstrumenten aan de muur die aangeven dat er geregeld wel eens live muziek gespeeld wordt.

Op de kaart staan verschillende snacks, waaronder slaatjes, pita en lasagne. De borden zijn verzorgd met verse groentjes en de porties zijn royaal. Voor een borrelhapje alleen ben je er ook aan ’t goeie adres.

De Lokkedize is een gezellige plaats voor een gemoedelijke babbel of een late hap, in ’t weekend zijn ze tot na middernacht open, en het ligt niet ver van ’t concertgebouw. Ideaal dus wanneer je daar naar een concert moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.