En de winnaar is…

Ons eerste jaar zit er op en we hebben heel wat bezoekers op onze blog gehad, meer dan we ooit hadden kunnen denken! Wie heef er nu dat superontbijt gewonnen en wat is de top drie van de restaurants? Lees snel verder 😉  Op een jaar tijd kregen we 16256 (!) bezoekers, de best gok was van Els Van Rompay met 13709 bezoekers… De top drie is een beetje minder duidelijk, op dezelfde plaats zijn geëindigd: Hertog Jan en Refter verder vinden we nog Sans Cravatte, Tuinbos, Bottelier, Forestiere…

Proficiat aan de winnaar en we brainstormen nu al voor een volgende editie…

One response to “En de winnaar is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.