Lunch in Den Huzaar

Vorige week zijn we gaan lunchen in bistro Den huzaar in de Vlamingstraat. Het is een redelijk grote zaak met een terras aan de straatkant en eentje achteraan. Op de kaart staan klassiekers, zoals konijn, coq au vin en kalfsblanket. Je kan er ook kiezen tussen verschillende menu’s of voor de lunch, die €12 kost.

Wij kozen voor het laatste en we kregen een lekkere bloemkoolsoep met nog warm brood. Hoofdgerecht was dorade met tartaar en frietjes. Mooie stukken vis met een vers slaatje en twee soorten vinaigrette kwamen apart op tafel, de frietjes werden aan tafel op het bord geschept. We namen nog een koffie om af te sluiten.

In Den Huzaar wordt nog op een oudewetse manier restaurant gehouden, in koperen potjes komt de kip op tafel die dan in het bord wordt gedresseerd, de vol au vent wordt in huis gemaakt met mooie stukken kip en de bediening is vlot.

Oerdegelijke gerechten zonder veel tralala maar des te lekker. Het interieur is wat gedateerd maar pas volledig in de stijl van het restaurant, je voelt je er wel op je gemak en dat voelt goed aan.

2 responses to “Lunch in Den Huzaar

  1. Voor mij is het de 2de maal dat ik in de Huzaar ben geweest. De 1ste maal was alles perfect, het eten was zeer lekker de bediening was in orde niets op aan te merken. Nu ga ik voor de 2de maal en het was een oneindig verschil, niet op gebied van het eten dat was lekker, maar de bediening liet te wensen over. Mevrouw des huizes deed nog nooit de moeite om goeie dag te zeggen en op zijn minst te vragen of het gesmaakt heeft en of alles in orde was maar nee niets ,ik denk toch dat onze EURO evenveel waard is dan de andere maar er zaten blijkbaar belangrijker mensen dus mijn besluit Huzaar van de lijst geschrapt sorry

  2. We gaan er iedere week lunchen en zijn uiterst tevreden van zowel het eten als van de ontvangst.

    We zullen er blijven gaan !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.