Diertjes kijken op de kinderboerderij

Vorige donderdag was het verjaardagsfeestje voor Marieke en haar klasgenootjes op de kinderboerderij “De Zeven Torentjes” in Assebroek. Het is een groot domein met boerderijgebouwen met verschillende dieren. Zo vind je er oa paarden, ezels, konijnen, kippen en varkens. Er is ook een moestuin en een kruidentuin.

Plaats en aantrekkingskracht genoeg dus voor de kids en je kan er alles rustig bekijken van op het terras van de cafetaria. Die is, met uitzondering van de maandag, alle dagen open tijdens de schoolvakanties, daarbuiten zijn ze ook op dinsdag dicht. Het domein zelf kan je alle dagen bezoeken.

Voor grotere feestjes dien je wel te reserveren maar voor een feestje met een tiental kindjes kan je het weer wat afwachten en er zo naar toe trekken.

De prijzen vallen best mee en het is eens iets anders dan een indoor speeldorp.

Wij waren er van op de middag en besloten om er iets te eten, kwestie van genoeg energie te hebben. Marieke at een garnaalkroketje en ik een croque.

De garnaalkroket was niet genoeg gebakken en dus nog koud van binnen, de tweede poging was ook nog altijd niet volledig ok en dat was jammer. De croque was zelfgemaakt en lekker maar bij beide gerechtjes mochten er wat meer groentjes bij zijn.

Het feestje op zich was leuk, de kinderen waren niet weg te slaan uit de speeltuin en ook de dieren kregen veel belangstelling. Leuk dus om eens een namiddag naar toe te gaan en om te zien dat er geen zeven maar negen torentjes op de duiventoren staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.