Een snelle lunch…

Wanneer je tijdens het shoppen of rondslenteren in Brugge even wil uitblazen en vlug iets eten is Sapristi misschien wel een leuk plaatsje. Het is gelegen in de Dweersstraat die de Noord- met de Zuidzandstraat verbindt. Je kan er  binnen iets eten maar bij grote haast kan je ook take away nemen. Bij mooi weer is er achteraan een volledig ingesloten terras.

Op de kaart staan verschillende sandwiches, je vindt hier geen belegde broodjes maar dikke dubbele boterhammen met sla en tomaat. Je kan ook een pannini of een pasta bestellen. Alle pasta is penne die met een saus naar keuze wordt geserveerd. je kan ook kiezen voor een mandje brood met soep voor de kleine honger.

Op de kaart staan ook twee menus en die bestaan uit soep, een broodje of pasta naar keuze en een koffie of thee. Voor het broodjesmenu betaal je €11, voor de pasta €13.

Verwacht geen spectaculaire dingen maar een lekkere soep en een vers belegde boterham. De sauzen voor de pasta zijn waarschijnlijk ingekocht en dat smaak je toch wel. Al bij al leuk om even te verpozen.

2 responses to “Een snelle lunch…

  1. Wat tof om een mooi artikel tegen te komen over onze zaak!
    Maar ik zou er graag even bij vermelden dat onze sauzen wel dagelijks VERS zijn gemaakt! Ik denk dat je dat wel proeft en onze klanten weten dat wij eerlijke
    produkten serveren.
    Toch bedankt voor het leuke artikel!

  2. Sapristi…..interieur en terras stellen niet veel voor maar toch mijn favoriete plek in Brugge! Ik kom vrij regelmatig, en van ver! (Limburg) Spijtig dat de frambozencrumble er niet meer is maar hoed af voor alle andere lekkernijen. mmm, en jullie kaneelkoffie vind ik overheerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.