Cappuccino, lekkere lunch

Enkele weken geleden opende langs de drukke Koolkerksesteenweg Cappuccino, een mooie en gezellig ingerichte eetgelegenheid waar je terecht kan zowel voor ontbijt, lunch als tea room. Ze zijn elke dag geopend van 8 tot 18u en gesloten op zondagnamiddag en dinsdag.De eigenaars zijn de vorige uitbaters van bakkerij Van Biervliet langs de Komvest. Dus je zit er zeker goed voor het ontbijt en de taartjes voor bij de koffie!

Je kan kiezen uit een viertal ontbijtformules die variëren tussen de €6 en €22. Wij gingen echter op een zonnige middag om er te lunchen. Op het terras kozen we een tafeltje en bekeken we de kaart. Er is vrij veel verkeer rondom maar het stoort niet echt wanneer je buiten zit.

Annemieke koos voor de salade Niçoise, ik voor het trio van crocques. Bij het aperitief kozen we nog een gemengd bordje en dat bestond uit garnaal- en kaasballetjes, kaasblokjes en garnaalstaarten in tempura met zoetzure saus. Alles kwam verzorgd op een groot bord en voor €6 beslist zijn prijs waard.

De salade niçoise was een groot bord met verse sla, tonijn , boontjes, gepelde tomaat, gekookt ei, aardappel, noten en rozijnen. Heel erg lekker, vers en ook hier erg verzorgd. Alleen de rozijnen moesten er voor Annemieke niet in, maar dat is persoonlijk.

Mijn drie croques waren ook vergezeld van een mooie frisse salade met gepelde garnalen, gebakken spekjes en gepelde tomaat. De croques waren met gandaham, kip en zalm. Ze waren lekker van smaak door de pesto en zeker niet droog. Ook hier was er weer veel aandacht voor de presentatie en dat kan alleen maar de klantentevredenheid doen stijgen. We dronken nog een koffie plus, dat is een koffie waar er voor een kleine meerprijs (0,40 cent) een (mini) chocomousse inbegrepen is.

Voor dat alles betaalde we €55, niet min maar zijn geld  waard door de verse producten en de presentatie. Het is een zaak die je niet meteen op die plaats verwacht maar dat kan misschien een voordeel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.