Ontbijten in Koets 27b

Deze zaak is gesloten!

Na een tegenvallend bezoek aan Le Pain Quotidien, door een veel te krappe personeelsbezetting in een volle zaak op zondagmorgen, weken we een beetje ontgoocheld uit naar Koets 27b om te ontbijten.

Jammer dat een zaak als Le Pain Quotidien er niet in slaagt om de bediening vlot te laten verlopen. Twee dames in de zaal is gewoon te weinig om én te bedienen én te verkopen aan de toog én alles klaar te maken. In Koets 27b vonden we een tafeltje buiten en kozen we voor een Brugs ontbijt en een kinderontbijt voor Marieke. Ons ontbijt bestond uit twee keizerbroodjes, croissant of chocoladekoek, gekookt eitje, kaas, ham, vers fruitsap en koffie. Het kinderontbijt was een chocoladekoek of rozijnebol, cornflakes, babybel, eitje met soldaatjes en fristi of cecemel.

Alles was mooi verzorgd en vers, de ham van een goeie kwaliteit. Het fruitsap was wel niet versgeperst maar waarschijnlijk van Materne. We bestelden ook nog een portie zalm extra en dat viel eerder klein uit voor ons twee.

Het kinderontbijt is origineel en leuk. Vooral de soldaatjes waren mooi gesneden en gegrild. Na het ontbijt kreeg Marieke nog een reuzelolly als verrassing.

Voor ons ontbijt betaalden we ongeveer €12, voor het kinderontbijt €7. Samen met de vriendelijke bediening is Koets 27b een leuk adres, het ligt ietwat verborgen in de Katelijnestraat maar eens je het gevonden hebt ga je zeker nog eens terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.