Ontbijt in ’t Oost!

 

Deze zaak is jammer genoeg definitief gesloten…

 

Om het nieuwe jaar goed in te zetten en omdat we er gewoon zin in hadden zijn we gaan ontbijten in ’t Oost in de Oostmeers. ’t Oost wordt uitgebaat door een vriendelijk koppel en je kan er terecht voor ontbijt, lunch of high tea.

De zaak is mooi ingericht met een grote landkaart aan de muur met daarop overal speldekopjes, waarschijnlijk van waar de gasten komen die ’t Oost bezocht hebben. Bestellen doe je aan de bar en ook je dienblad moet je zelf weer afruimen.Je hebt de keuze tussen een vijftal ontbijtformules gaande van ongeveer €7 tot €22. Wij namen een klein (voor Marieke), standaard en extra ontbijt en kregen (enorme) pistolets, croissant, chocoladekoeken, sneetjes brood, confituur, honing, ham, kaas, spek en twee spiegeleitjes. We bestelden nog apart vers fruitsap, warme chocolade en een yoghurt.

Alles was lekker en verzorgd, mooie bacon bij de spiegeleitjes en lekker vers fruitsap. De chocoladekoeken en croissant waren warm. De ham en kaas lekker.

We betaalden €43 en vonden dat toch wat veel geld temeer er in de ontbijten geen drank inbegrepen zit en je die dus apart moet bestellen, zo tikt de rekening snel aan.

Kwaliteit heeft zijn prijs en dat merk je wel in ’t Oost…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.