Bakkerij Desoete, lekker zoet!

In de Calvariebergstraat vind je bakkerij Desoete. De winkel werd onlangs volledig vernieuwd en is nu veel ruimer geworden, maar toch kan je op zondag nog tot buiten staan aanschuiven. Het assortiment is ruim en erg gegeerd door de kenners.De winkel oogt modern en heeft zwarte, witte en paarse tinten gekregen. Meerdere kassa’s moeten alles in goede banen leiden en een reuzegebak waarin de kinderen kunnen spelen tijdens het wachten trekt de aandacht.

Er is een ruime keuze aan verschillende broodsoorten en koffiekoeken. Je proeft dat er hier nog ambachtelijk gebakken wordt. Ook het patisserieaanbod is erg groot met als specialiteit de flambétaart met frambozen, heel erg lekker. Verschillende gebakjes kan je ook in een mini versie krijgen, leuk als je eens van alles wil proeven…

Er is ook een hoekje met kaas en zuivelprodukten en een grote keuze aan snoep en chocolade.

Bakkers zoals deze waar met liefde voor ’t vak wordt gebakken zijn niet meer zo makkelijk te vinden, de verleiding is meestal groot om enkel nog af te bakken en (deels) te werken met diepvriesproducten. Wanneer je zo’n lekkere winkel gevonden hebt, dan ga je automatisch terug…

One response to “Bakkerij Desoete, lekker zoet!

  1. hallo wij van bakkerij Desoete vinden dit een supper website ik ben blij dat dit bestaat bedankt voor de goede commentaar ik vind het supper van jullie. echtwaar bedankt supper groetjes filip, christine en Peter-jan van Bakkerij Desoete

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.