Ontbijt bij Prestige

Deze morgen zijn we gaan ontbijten bij Prestige, in de Vlamingstraat. Het is een bakkerij met een aparte zaal waar je kan ontbijten, lunchen of genieten van een afternoon tea. In de toog liggen lekkere gebakjes waaruit je in de namiddag kan kiezen en een beetje verder vind je verzorgde schaaltjes met slaatjes die je eventueel kan meenemen als lunch.

Het interieur is heel klassiek en kitscherig met behang met overdadig bloemenmotief, grote lantaarns aan het plafond en een grote vaas met namaak rozen voor het venster. Je moet er voor zijn 😉

Op de kaart staan verschillende ontbijtformules naast een aantal zaken die je ook nog los kan bestellen zoals kaas, ham, ei…

Wij kozen voor het continentaal ontbijt (bijna €11) en kregen koffie, vers fruitsap, twee soorten confituur en drie broodjes of boterkoeken (je mag zelf kiezen wat je wil). We bestelden nog een bordje ham en kaas en kregen van de zeer vriendelijke en attente dienster nog een extra sneetje omdat het eerste een beetje verkeerd afgesneden was.

Naast het continentaal ontbijt kan je ook kiezen voor een meer uitgebreidere versie met yoghurt en/of cava of voor een fit en gezond ontbijt met fruit, thee en een roerei met enkel het eiwit.

Alles was lekker, vers en verzorgd en kwam snel op tafel. De ham was lekker van smaak en van goeie kwaliteit, in het fruitsap zat (te) veel pulp en was versgeperst.

Een leuk adres, wanneer je aan het raam zit kijk je uit op de voorbijwandelende mensen, een beetje dieper in de zaal zie je de klanten hun brood kopen in de bakkerij. Een lunch over de middag zal hier ook wel lekker zijn.

 

One response to “Ontbijt bij Prestige

  1. Vandaag genoten van een heerlijk ontbijt ( met bongobon). Een glaasje cava om te beginnen en fruitsap.
    Heerlijke verse broodjes ( naar keuze ) met lekkere eitjes en fruit. Heel vriendelijke ontvangst en goede bediening.
    We komen zeker nog terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.