Volg de gids!

Onlangs behaalden wij ons getuigschrift van stadsgids na drie jaar zwoegen en zweten…

Wil je de stad beter leren kennen of de verborgen kantjes ontdekken ver weg van de drukke shoppingstraten? Verras jezelf of je partner met een originele wandeling, kom met de collega’s, vrienden of familie  naar Brugge en wij tonen jullie de mooiste plekjes. Of zie je het wat breder en ontdek je ook graag de wijde omgeving rond Brugge met de fiets?

Heb je speciale wensen? Wil je bvb. een wandeling met een bepaald thema maken, Brugge verkennen door de ogen van de middeleeuwse kooplieden of op zoek gaan naar het moderne stukje van de stad? Wil je alles weten over de stadsparken of over de kerken? Laat iets weten en we zoeken samen uit wat we kunnen doen.

Stuur een mailtje brugsevertellementjes@gmail.com voor meer informatie en wie weet gaan we samen op stap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.