Kledij van GARE de ROBE

Sinds 10 februari is er een nieuwe ‘concept store’ in Brugge, GARE de ROBE. Je kan er terecht voor kledij, maar ook juwelen, tassen, boeken, schoenen, … . Een winkel waar je rustig in kan rondneuzen en waar je ook even kan neerzitten in een van de gezellig zithoekjes, boekje kijken.
Met de opening nog niet veraf, kreeg je als bezoeker een glaasje cava en kon je proeven van de heerlijke macarons, vers aangeleverd door de patissier. De zaak wordt uitgebaat door Barbara Vonhollebeke. Een heel vriendelijke mevrouw die je helpt kiezen zonder op te dringen. Nog niet alle koopwaar was binnen, maar de kledij die er hing was alvast heel origineel en mooi uitgestald. Prijs valt ook mee, ik kocht er een zwarte linnen broek en betaalde 59 euro. Je krijgt meteen ook een kortingsbon voor een volgende aankoop. Ligging ligt wat buiten het centrum (Leopoldll-laan 47a), maar dat is ook wel een plus, want parking is makkelijk in de straat.
Ik ga er alvast nog wel eens langsgaan, leuk shopadresje, ben benieuwd naar de rest van hun aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.