Vintage shoppen bij Madam Mim

Zondagnamiddag waren we herfstweer verwachtende, maar het bleek een mooie dag te worden, dus zijn we een wandelingetje in stad gaan maken. Onverwacht passeerden we in de Hoogstraat voorbij de winkel Madam Mim. En uitzonderlijk in Brugge, open op zondag! Binnenin vind je kledij, interieurdingen, handmade broches, juwelen, …. Een beetje zoals een rommelmarkt maar dan met alle beste spulletjes verzameld in één winkel. De mevrouw van de winkel was bezig met zelf broches in elkaar te steken. De winkel is er pas van begin dit jaar, en is zeker een aanwinst. Heel leuk om eens binnen te stappen en te snuisteren, al is het maar om herinneringen op te halen aan vroeger. We stapten buiten met 2 pins om op onze jeansjassen te spelden, eentje van “150 jaar de zoo van antwerpen”. Zodanig melig dat het weer goed wordt, voor 1 euro ’t stuk!
Madam Mim is elke dag open van 11-18u behalve op dinsdag. Bezoek ook hun facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.