Kookeet, culinair hoogtepunt op de Markt!

Eind deze maand, op 29, 30 en 31 oktober wordt op de Markt voor het eerst Kookeet georganiseerd. Het moet een culinair topevenement worden onder het peterschap van Geert Van Hecke.  Bedoeling is dat het kruim van de Brugse koks kleine gerechtjes klaarmaken in een tentendorp op de markt en dat de bezoeker zo kennis kan maken met de verschillende chefs en hun “signature dish”.

De prijs per gerecht schommelt tussen de € 3 en € 9, en je kiest zelf welke gerechten je wil proeven. Onder de deelnemers vind je gevestigde waarden zoals Geert Van Hecke, Gert De Mangeleer en Dominique Persoone. Ook andere chefs, die stuk voor stuk druk bezochte restaurant uitbaten zijn van de partij.

Op de site kan je alle gerechten en de chefs bekijken en misschien nu al een eerste selectie maken. Ticket kan je verkrijgen bij In & Uit en kosten € 15 maar dat kan je volledig inruilen aan de verschillende standen.

Dit wordt zonder twijfel een hoogtepunt voor iedereen die van lekker eten houdt en het moment om bekenden tegen het lijf te lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.