Pop up winkel “De vitrine”

Volgende zondag 27 november kan je in terecht in het gerestaureerde pand “La Brugoise” voor “De Vitrine”. De Vitrine is een verzameling van standhouders met originele spulletjes, iedereen zet er zijn beste beentje voor met leuke kledij, tasjes, keukengerei, wijn en dat allemaal in een zeer relaxte sfeer. Je vindt er webwinkels die voor een keer niet virtueel zijn maar ook ontwerpers, een wijnhandelaar, kinderkleding, originele kaartjes, keukengerief en nog veel meer…

Om de kinderen hoef je ook niet verlegen te zitten, er is een kinderatelier waar ze zich creatief kunnen uitleven er is ook speelgoed voor de kleinsten voorzien, niets staat er dus in de weg om eens rustig rond te wandelen en je te laten verleiden door leuke hebbedingetjes. Op de achtergrond speelt een dj leuke muziek en in bar kan je even bekomen.

In de vitrine vind je onder meer Mamie-S en Maud Bekaert.

Je krijgt gewoon al zin om langs te gaan als je de namen van de deelnemende winkels ziet. Wat dacht je van Mis-en-plis, Dinner at Seven, Fifty Ways of Fleurfatale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.