Gare de robe met drankje en macarons

Zopas langs geweest bij Gare de Robe, een kledijzaak in Brugge, intussen al paar maanden open. Voordeel is dat ze op donderdag open zijn tot 20u. Mijn oogst was een mooie dikke trui, ketting en muts voor 98 euro. Zeer sterk geshopt, vond ikzelf. Ze hebben hele mooie dure en ook goedkopere stukken, wat super is. Vandaag, vrijdag en zaterdag is er een soort opendeur, die ze bubbles en troubles noemen. Terwijl je shopt krijg je een glas cava aangeboden en er lagen heerlijke macarons, petit fours en cuberdons om van te proeven. Heel gezellig om zo met je glas wat rond te kijken in de rekken, heel toffe mensen ook die er werken. Wie tijd/zin heeft om te passeren dit weekend, zeker doen.

2 responses to “Gare de robe met drankje en macarons

  1. Ik ook langs geweest.. De sfeer is er idd heel gezellig en super vriendelijke bediening

    Ik heb zelf geen kledij gekocht maar wel een heel mooi armbandje en ketting voor amper 10 en 20 Euro..

    Ook de parfum die ze verkopen staat al in mijn badkamer…want ze hebben 1 geur die ook kan gebruikt worden voor wie allergisch is aan alle andere parfums ! Ik dus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.