De Poulin, kippen en ribben

Sinds enkele weken vind je op de hoek van de Havenstraat en Fort Lapin “De Poulin”, een kipkroeg, zoals ze zichzelf noemen. Je vindt er ook een uitgebreide keuze aan bieren. Ze serveren er meer dan 80!
De kaart beperkt zich dus tot kip en ribbetjes met brood of krielaardappeltjes. Je krijgt er telkens bijpassende sausjes bij.
Voor een halve kip betaal je € 9, voor ribbetjes € 15. Je kan ook afhalen en dan betaal je €5 voor de kip en €12 voor de ribbetjes.
Wij haalden halve kip en ribbetjes met sausjes. De kip was best lekker, de anderhalve rij ribben was wat minder, weinig smaak en wat aan de droge kant. Beter was geweest om ze te marineren of te lakken zodat ze sappiger zouden zijn. We kregen een viertal sausjes er bij die niet zelfgemaakt waren, ook daar een gemiste kans.
Om enkel kip en ribben aan te bieden hadden wij er meer van verwacht, maar perfect om een late honger te stillen, ze zijn open van 11u tot 23u op dinsdag, woensdag en donderdag. Op vrijdag en zaterdag tot 01u.

One response to “De Poulin, kippen en ribben

  1. De prijs is aanvaarbaar maar de kip die we voor geschoteld krijgen was niet gaar. Ook het regelmatig vragen of we iets moesten drinken of iets anders was zeer vervelend. Als we als klant wat nodig hebben kunnen we dit best zelf wel beslissen. Waarom niet open op zondag ik denk dat er veel mensen zijn die graag eens een rustige dag willen hebben en niert willen koken.Hopelijk is het een kinder ziekte en word het in de toekomst beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.