Ontbijten bij Delisa

Deze morgen gingen we ontbijten bij Delisa aan het Jan Van Eyckplein. Vroeger was er een videotheek maar sinds iets meer dan een jaar dus Delisa. Begonnen als delicatessenwinkel met verschillende soorten koffie, confituren en zoetigheden kan je er sinds kort ook ontbijten of een slaatje eten.  Op de kaart staan drie ontbijtformules: mini, classic en Delisa. De prijzen schommelen tussen de vier en elf euro.

Het mini ontbijt bestaat uit koffie, thee of chocolademelk, een croissant, boter en confituur. Bij een classic krijg je een bordje Italiaanse charcuterie en twee broodjes extra, bij een classic krijg je er nog een beetje kaas bij, vier broodjes en sinaasappelsap (niet versgeperst).

Als extra bestelden we nog een zachtgekookt eitje die perfect gekookt was. Alles kwam verzorgd op tafel, de Italiaanse charcuterie bestond uit een sneetje salami, mortadella en twee stukjes kaas. Mijn bordje viel wel wat klein uit om vier broodjes te voorzien van beleg. In een mandje kwamen verse witte broodjes en croissants, misschien ook wel een beetje een beperkt aanbod voor een ontbijt buitenshuis.

Alles was lekker, vers en verzorgd maar het had iets meer mogen zijn. Vers fruitsap, een koekje bij de koffie, een extra boterkoek, het zijn zaken die je eigenlijk wel verwacht en die ook wel passen in het concept van delicatessenwinkel.

Ja kan de winkel ook zo binnenstappen op zoek naar iets lekkers of een geschenkmand. In de namiddag staan er zelfgemaakte desserts op de kaart. Die moeten we nog eeens uitproberen…

 

One response to “Ontbijten bij Delisa

  1. Het personeel is er zeer onbeleefd! Er loopt daar een oudere dame met krullend haar. Totaal geen goede ervaring en zeer onbeleefd! Zij is meer geschikt om in een cafetaria te werken Mvg johannes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.