Super ontbijt in Villa Kakelbont

Deze morgen gingen we ontbijten in Villa Kakelbont in de Stationsstraat in Sijsele. Op de kaart staan er drie ontbijtformules, kleine hartige gerechtjes en zoete lekkernijen. Villa Kakelbont vind je rechttegenover De Cultuurfabriek Wij kozen voor het uitgebreid ontbijt (€ 21) en kregen lekker versgeperst fruitsap, brood, mini croissants, chocolade-  en een suikerbolletje. Er kwam ook nog een heerlijk gekookt eitje die super van smaak was, confituur, choco, mooie gekookte hesp, gedroogde hesp en kaas. Als afsluiter kregen we yoghurt met vers fruit. We kregen ook elk een kannetje koffie.

Alles smaakte heel erg en was met zorg klaargemaakt, uitgelezen produkten van de plaatselijke boer zorgen voor dat ietsje meer natuurlijk. Dit is èèn van de lekkerste ontbijten die we al gegeten hebben. De man die voor alles zorgde was vriendelijk en in voor een praatje. Wij komen zeker eens terug om over de middag een slaatje, quiche of dagsuggestie te eten.

Op woensdag en donderdagochtend zijn ze gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.