Ontbijten in bistro Hollywood

Vandaag hebben we aan de ontbijttafel gezeten bij bistro Hollywood op ’t Zand. Hollywood is een van de vele etablissementjes op het plein maar steekt er wel bovenuit met zijn goed geprijsd ontbijt en charmante bediening. 

Op de kaart staan zes verschillende formules gaande van een turbo ontbijt als ’t snel moet gaan tot een full English breakfast met spek,ei , bonen en tomaten.

Annemieke koos voor het gezond ontbijt met drie broodjes die ze uit de mand mocht kiezen, vers fruitsap, yoghurt, confituur, choco en koffie of thee. Ik koos voor het engels ontbijt en kreeg bij de drie broodjes twee spiegeleitjes, gebakken spek, kaas en ham.  Verzorgd geserveerd, verse broodjes, koffie in een kannetje apart, nergens iets op aan te merken. We betaalden €9,5 en € 12 voor de ontbijten en dat was heel erg zijn geld waard.

Het interieur is verzorgd in bruine tinten met grote luchters. Aan de muren hangen foto’s van filmsterren of verwijzingen naar Hollywood. Het verzorgde interieur zet zich door tot in de toiletten die boven zijn. Onder de medewerkers was er een gezellige en ontspannen sfeer ondanks dat de zaak zo goed als vol zat tijdens de zaterdagmarkt.

Bovendien kan je er ook overnachten, B&B Le Foulage is van dezelfde eigenaars, je komt gewoon ontbijten in de bistro.

Over de middag kan je er ook lunchen en er is een dagschotel, redenen om nog eens terug te komen!

Op maandag en dinsdag is bistro Hollywood gesloten.

 

One response to “Ontbijten in bistro Hollywood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.