Groot Vlaenderen, een leuke apero en cocktailbar!

Op de hoek van de Vlamingstraat en de Korte Winkel heropende cafe Groot Vlaenderen. De zaak heeft jaren leeg gestaan maar kreeg nu een facelift en straalt de grandeur uit die het verdient. Binnen springt onmiddellijk het grote barmeubel en luchter in het oog. Zwart voert de boventoon met vergulde omkaderingen.  Je neemt plaats aan de toog, aan één van de hoge tafels of in de kuipzeteltjes. In de uitgebreide drankkaart vind je een heleboel klassieke cocktails die niet te duur zijn, een uitgebreide whiskeycollectie, rum en andere drankjes. Bij ieder drankje krijg je wat borrelnootjes en olijven, iets anders om te eten staat niet op de kaart.

Groot Vlaenderen is zo de perfecte plek om af te spreken, een aperitiefje te drinken voor een theaterbezoek of om het weekend in te zetten. Ook de nachtraven komen aan hun trekken want Groot Vlaenderen blijft open tot 02u.

Op zondag en maandag zijn ze gesloten. Wij kijken er alvast naar uit om op het terras te zitten. Als we de eigenaar mogen geloven wordt het ook geen gewoon terras, afwachten dus…

One response to “Groot Vlaenderen, een leuke apero en cocktailbar!

  1. Zalige plaats voor een aperitiefje of na het eten. Eén van de weinige plekjes waar je op je gemak van een met liefde gemaakte Gin Tonic kan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.