Weekend blog award

Knack weekend organiseert een wedstrijd en reikt de Weekend blog award uit. Wij doen mee en hebben daarvoor jullie hulp nodig. Dus als je enkele minuutjes tijd hebt, wil je dan het formulier invullen en ons helpen nomineren? Onze dank zal groot zijn.  Via deze link kom je op de pagina en kun je mee helpen nomineren, alvast bedankt! We zouden het erg leuk vinden om hoog te eindigen.

 

3 responses to “Weekend blog award

  1. Heel interessante weetjes over brugge daar meestal men in brugge nogal moeite heeft om buiten de toeristische paden nog iets origineel te vinden. Maar met deze vertellementjes vindt men toch nog een paar originele zaken van leuke eetadresjes tot trendy bars en toffe activiteiten.
    Dit wordt ook per maand geupdated zodat je de laatste nieuwtjes over brugge weet. Aan iedereen aan te bevelen alvorens brugge te verkennen maar misschien ook liever niet aan iedereen 🙂 zodat het nog wat onder ons blijft..

  2. Zoveel places to be van sierlijke eenvoud tot mega-gastronomie en boeiende koopadresjes in de weidse Brugse omgeving in 1 site gepropt … dat verdient een sterretje ! Die nominatie moét wel bijna binnen zijn … Good luck !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.