Books & Brunch, tussen de boeken

Nog niet zo lang geleden opende aan de Garenmarkt Books & Brunch, een mengeling tussen een lunchroom en boekenwinkel. Je kan er terecht voor ontbijt, lunch en tea-room. Leuk is dat je er ondertussen tussen de boeken kan neuzen. Je kan er eentje uitkiezen en als het je bevalt doe je het voor een klein prijsje gewoon mee naar huis.  Een leuk concept dus, iets anders dan wat we gewoon zijn en dat trekt duidelijk volk aan. Toen wij er waren zat de zaak redelijk vol. Op de kaart staan verschillende ontbijtformules meestal met bio producten. ’s Middags kan je er terecht voor slaatjes of een belegde boterham, ook een hamburger staat er op het menu. American pancakes zijn er ook een specialiteit. Bovendien vind je nog suggesties op een krijtbord.

Overal rond je vind je dus (tweedehands) boeken. Het is leuk om er eentje uit het rek te halen en tijdens het eten in te kijken, misschien is het wel een exemplaar waar je naar op zoek bent. Of je zoekt er tussen de collectie reisgidsen jouw favoriete bestemming uit.

Wij aten er een lekkere salade met hummus, tabouleh en tomaat en boterhammen belegd met pesto en Spaanse ham. Verse produkten en verzorgd waar je natuurlijk ook de prijs voor betaalt. Alles wat op de kaart staat doet een beetje denken aan wat je ook vindt in Pain Quotidien. Wireless internet en de dagelijkse krant zorgen er voor dat je de voeling met de actualiteit niet verliest…

 

 

4 responses to “Books & Brunch, tussen de boeken

  1. Lijkt me de ideale combinatie: hapje smullen en snuisteren in boeken. Maar het mag niet asociaal worden he! Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar wat anderen lezen, en zou dus constant over de schouder meekijken…

  2. Super,

    Wij waren er vanmiddag! Een Spaanse salade en een heerlijke quiche van het suggestiebord gegeten! En… veel gesnuisterd in boeken natuurlijk. Een toffe aanwinst voor Brugge! Wil er ook best eens op de koffie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.