Foto’s kijken in een oude drukkerij

In de oude gebouwen van drukkerij Die Keure langs de Oude Gentweg vind een fototentoonstelling plaats van de stedelijke academie voor schone kunsten. Onder de noemer “het beste van het fotohuis 2012” stellen enkele leerlingen hun eindwerk voor.  Daarnaast is er ook een selectie van andere leerlingen te zien. De opening was vorige week maar ook het volgend weekend, 23 en 24 juni en op 30 juni kan je de tentoonstelling bezoeken. Uniek is dat de oude gebouwen van Die Keure dienst doen als lokatie en ook een stuk als decor.

Het is waarschijnlijk de laatste kans om de gebouwen te bezoeken want in de toekomst moeten ze plaats ruimen voor een woonproject.

De tentoonstelling is open van 10 tot 17u op 23 en 24/6 en van 10 tot 18u op 30/6. Meer info vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.