Taj Mahal, Indisch in Brugge***

Vraag aan enkele Bruggelingen de naam van een Indisch restaurant en de meesten zullen spontaan Bhavani vermelden. We waren er al eerder geweest en zochten een goedkoper alternatief. Die vonden we in de Taj Mahal in de Philipstockstraat.  Taj Mahal loop je zo voorbij, enkel een krijtbord probeert je naar binnen te lokken. Op dat krijtbord hadden we de lunch zien staan en voor €16 kregen we drie gangen voorgeschoteld.

De kaart zelf is ook uitgebreid, je kan ook een menu kiezen voor twee of vier personen. Afhalen is ook mogelijk, je krijgt dan 10% korting op de prijs op de kaart.

Als voorafje kregen we papadam met twee dipsausjes, deze krokante pannekoekjes met komijn waren een goeie start. Daarna kwam er chicken pakoras, stukjes kipfilet in een soort linzenmeel, een beetje te vergelijken met nuggets met een slaatje.

Hoofdgerecht was chicken Rogan Josh, kip met uiensaus, yoghurt en koriander. Rijst en naan brood kwamen ook mee op tafel. Lekker klaargemaakt, al hadden wij graag wat meer kip gehad. Het naan brood was heel lekker.

Als afsluiter konden we kiezen tussen koffie, thee of vanille ijs. We betaalden €45 voor twee, een halve liter Indische rode wijn, waar ik geen fan van was, inbegrepen.

Een vriendelijke bediening, lekkere gerechten, Taj Mahal is een goed adres om Indisch te eten in Brugge.

Gesloten op maandag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.