Onze perfecte dag!

Op 2 augustus vorig jaar zijn Annemieke en ik getrouwd! Omdat we geen zin hadden in een dag vol feestgedruis hadden we er voor gekozen om die dag enkel te doen waar we zin in hadden. Zo reden we op onze fiets naar het stadhuis om er een half uur later terug buiten te komen als getrouwd koppel.  Om een beetje te wennen aan onze vernieuwde burgerlijke staat zijn we dan maar een koffie gaan drinken in Craenenburg om vervolgens als echte toeristen een ritje te doen met de koets!

Daarna sprongen we in de auto en reden we richting Nieuwpoort om te lunchen in Flavie’s Tafel en te wandelen langs de jachthaven. Nieuwpoort is ook de thuishaven van Atelier Dierendonck, maar wij reden door naar Sint Idesbald waar de meester zelf achter de kapblok staat voor enkele mooie gerijpte stukken vlees. Binnenstappen in deze beenhouwerij is altijd een ervaring! Bovendien kregen we ook nog een prive rondleiding door de rijpings- en koelcellen!

Dat geldt trouwens voor een groot stuk van de Strandlaan want iets verder is er nog een super vishandel Mare Nostrum met onder meer apertiefhapjes die je doen watertanden. Aan de overkant maakt bakkerij Stephan Destrooper het plaatje compleet.

Terug in Brugge was het tijd voor een aperitief in Wijnbar Est en een etentje met vrienden die al een hele tijd vastlag in “Den Heerd”. Het werd een heel gezellige avond op een mooi terras.

Een huwelijksdag als deze is natuurlijk een aanslag op je cholesterol maar wij vonden het wel leuk om er “onze” dag van te maken. Feesten kan je elke dag, een trouwdag de jouwe maken niet!

Daarna vertrokken we voor een paar dagen naar Parijs. Cliché, de stad voor de geliefden, maar we hebben er ongelofelijk van genoten. We kochten er postkaartjes, die we binnenkort uitsturen aan onze familie en vrienden, zodat die ook mee kunnen vieren!

One response to “Onze perfecte dag!

  1. Leuk, lijkt als een dag dat nooit zou eindigen “a neverending … day”.
    Heel veel geluk samen, en vergeet niet – zoals jullie trouwdag ook was – het zit hem in heel veel kleine dingetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.