Jus et tartine, nieuwe broodjeszaak in Brugge

Op het Jan van Eyckplein is er sinds kort een nieuwe broodjeszaak, Jus et tartine, wij gingen er zaterdag langs. De zaak is buren met de krantenwinkel en het provinciaal infokantoor, pal aan de bushalte, een goeie lokatie dus. Achteraan, op een verhoog staan er enkele tafels en stoelen waar je kan plaatsnemen om je broodje te verorberen.  Wij bestelden een broodje kip curry, eentje met kip andalouse en een pannini. We deelden ook een kom van de verse dagsoep (courgette). De soep was heel lekker maar op het randje van warm genoeg, soep moet goed heet zijn.

De broodjes rijkelijk belegd met veel groentjes, zodat de kip een beetje op de tweede plaats kwam, iets minder groentjes had misschien wat meer balans gebracht. De pannini was zoals ze moest zijn.

Wat opviel was dat wanneer je ter plaatse blijft eten er 50 cent bijgerekend wordt. Beter had geweest om de take away klanten 50 cent korting te geven, het komt beter over voor de klanten die blijven eten, de klanten die een broodje meenemen zijn blij met een korting, kwestie hoe je het bekijkt…

Je kan er ook terecht voor ontbijt, smoothies en pannekoeken.

Alles moet nog een vast plaatsje krijgen bij Jus et tartine, de jonge uitbaatster is ook nog maar pas bezig. De lokatie is alleszins uitstekend met veel toeristen en enkele scholen in de buurt en wat is er leuker dan je broodje opeten op een bankje met zicht op het water?

Op zondag zijn ze gesloten.

 

3 responses to “Jus et tartine, nieuwe broodjeszaak in Brugge

  1. Het kan verkeren…
    Bestelde deze namiddag een sneukelkoffie. Melk en suiker was er niet te zien, dus zwart gedronken. Vier hapjes, waren drie nog half bevroren waren. Zes euro ?!

  2. Vanmorgen ontbijt … eitje te hard gekookt, vroegen wat zout , kregen grote zoutbus , helemaal vol vet en vies deksel , sorry niet te gebruiken , ook broodmandje was niet netjes en bij t betalen vr de dame of alles nr wens waarop ik zei wat niet ok was …. haar antw was 24€ en niet echt vriendelijk ………wel vers gebakken broodjes en koeken , vr een pasgeopende zaak zou ik toch wat vriendelijker zijn en netheid vr alles …spijtig genoeg vr ons geen tweede keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.