O’teur, Marokkaans op de vierde verdieping

Sinds halfweg vorige maand is Brugge een Marokkaans restaurant rijker, O’teur. In de Steenstraat, recht tegenover de Sint Salvatorskathedraal is er een inkom waar je de lift neemt naar de vierde verdieping. Rondom de zaal is er een terras met een uniek zicht op de Brugse torens. Dineren met een zonsondergang heeft toch altijd dat ietsje meer… Het interieur is ook best gezellig met veel kussens en leuke kleurrijke lantaarntjes aan het plafond. De sfeer was er alleszins al! De rest van deze blogpost is verwijderd na een klacht van de eigenaar via een advocatenbureau.

5 responses to “O’teur, Marokkaans op de vierde verdieping

 1. Altijd leuk om commentaren te lezen van experten. Het zou daarentegen nog interessanter zijn mochten de opgegeven kritieken terecht zijn en/of op zijn minst nagegaan worden. Martini die geen Martini is zal moeten doorgegeven worden aan onze verdeler. Er staat en komt geen enkel merk of drank in huis die verkocht wordt onder een andere naam. De smaakverwarring zal dan ook wel van een Martini expert komen. Wat de apérohapjes betreft klopt dit volledig, wij serveren geen volwaardige gerechten als aperohapje.Een mini-tajine met gemarineerde olijfjes zou toch de perfecte begeleiding moeten zijn met een Martini…. De tajine van lamsvlees is ook wel grappig , er komt helemaal geen gember en kurkuma aan te pas in deze bereiding….
  Zoals aangegeven, veel zal afhangen van de reputatie van de keuken en de mensen die met kennis van zaken de gerechten en dranken evalueren.
  Ook de omschrijving van ingang klopt helemaal zoals bij de meeste eetgelegenheden op verdiepingen is het niet evident om van buitenaf een zicht te krijgen van het interieur. Tenzij u de klokkenluider van Sint Salvators bent ….
  De opmerking dat er veel mogelijkheden zijn is uiteraard terecht, het Marokkaans restaurant maakt ook maar een deeltje uit van O’teur, vergader- en feestzaal.
  Als ondernemers houden we eraan iedereen te bedanken voor opmerkingen en suggesties en filteren deze dan ook op gepaste wijze.

  1. goedemorgen,

   na vele positieve reacties ben ik erg nieuwsgierig geworden en we zouden heel graag eens bij jullie gaan eten. Ik ga zeker reserveren want dat schijnt ndig te zijn. doe zo voort zou ik zeggen en trek je van die galslikkers niks aan

   groeten,

   janine

 2. we komen zeker eens langs,wij eten graag de marokaanse keuken,hebben het geluk gehad om 2 weken in Rabat bij onze vrienden te mogen logeren,zeer lekkere keuken grtjs Linda

 3. Heeel lekker eten en een prima sfeer .
  Vooraf reserveren is zeker nodig,prima bediening en de nodige uitleg.
  Zeer ruime porties.Voor herhaling vatbaar.
  doe zo voort. echt marrokaans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.