Decorte, voor pen en papier!

Sommige zaken doorstaan elke storm. Zo is Decorte in de Sint Amandstraat een gevestigde Brugse waarde. Vroeger vond je de winkel in de Noordzandstraat, enkele jaren geleden verhuisden ze echter naar het wandelstraatje aan de Markt. De tijd dat iedereen met een pen schreef behoort al een tijdje tot het verleden sinds de uitvinding van de kogelpen, toch zweren vele scholen en volwassenen bij een pen, en die hebben ze bij Decorte in overvloed! Wij waren op zoek naar enkele kerstcadeautjes toen we de winkel binnenstapten. De pennen liggen in verschillende kasten te kijk en te keur. Van goedkoop tot heel duur. Een pen is voor sommige mensen meer dan een gebruiksvoorwerp, het is meer een statussymbool.

Natuurlijk vind je er niet alleen pennen, er is ook ander schrijfmateriaal, tasjes, hoesjes voor tablets en hele mooie schriftjes waar je al je geheimen kan aan toevertrouwen. Een mooie kaft, dik papier nodigen uit om je aan het schrijven te zetten. Verder vind je er ook nog een collectie wereldbollen, wenskaartjes en leuke portemonnees van Secrid. Een nieuwe manier om veilig je bank- en andere kaarten bij je te houden.

Leuke cadeautjes dus en laat het nu net de tijd van het jaar zijn om eens origineel uit de hoek te komen. Dat je geholpen wordt door gedreven mensen met kennis van zaken en niet één of andere ongeïnteresseerde winkeljuffrouw maakt het winkelen alleen maar aangenamer!

Decorte

Sint Amandsstraat 28

8000 Brugge

050/33 46 07

Zondag en maandag gesloten

3 responses to “Decorte, voor pen en papier!

  1. Interessant vind ik dat : die reviews van al die leuke/onbekende/grotere/kleinere winkeltjes.
    Dankjewel daarvoor !
    Zalige kerst !
    en een
    Inspirerend Nieuwjaar gewenst !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.