Winterwandeling in en om de Sint Salvatorskathedraal

Op zaterdag 1 februari houden we onze winterwandeling. De keuze viel deze keer op de omgeving van de kathedraal. We brengen ook een bezoek aan de kathedraal zelf. De kerk, één van de oudste kerken van de stad kent een rijk en bewogen verleden. Op een luchtige manier bekijken we de omgeving, de inplanting van de kathedraal en het vroegere kerkhof. Binnen ontdekken we praalgraven, een crypte, restanten van een brand en de orde van het Gulden Vlies.

Afsluiten met een drankje hoort er natuurlijk bij. We verzamelen om 14u aan de toren van de kathedraal, einde is voorzien rond 17u. Prijs per persoon: €12, wandeling, drankje en hapje inbegrepen.

Voor wie onze wandelingen nog niet kent, ieder seizoen verkennen we een ander stukje van de stad. Op een boeiende en luchtige wijze nemen we de groep op sleeptouw en tonen details waar je anders achteloos aan voorbij loopt of geven we wat meer uitleg over oude gebruiken en tradities.

Meestal stoppen we halfweg voor een klein proevertje en sluiten we af met een drankje.

Betalen kan ter plaatse, inschrijven kan via mail: brugsevertellementjes@gmail.com, of via onze facebookpagina. Bellen kan ook: 0479/726185

2 responses to “Winterwandeling in en om de Sint Salvatorskathedraal

  1. Eén februari is wel al 20 dagen geleden hé!!!!! welke datum bedoelen jullie?

    Ik zei dit al maar er komt geen antwoord!

  2. De winterwandeling had inderdaad plaats op 1 februari. Het bericht werd geplaatst op 14 januari, je had dus 14 dagen tijd om in te schrijven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.