Goûts et Couleurs, design in de binnenstad

Madame Moustache heeft vorig jaar haar laatste adem uitgeblazen maar vorige herfst opende een jonge interieurstyliste op dezelfde plaats een nieuwe winkel met voornamelijk Scandinavische design artikelen. Goût et Couleurs is een winkel waar je een tijdje kan rondneuzen zonder gestoord te worden, op zoek naar een leuk cadeautje of om ideeën op te doen voor een make-over. Scandinavisch design heeft de naam om strak en tijdloos te zijn en dat zie je ook aan tal van voorwerpen die er te koop zijn. Ze zijn als het ware ontdaan van alle overtolligheden en zijn puur en functioneel. Je vindt in de winkel tal van merken, Hay, skandinavisk, noorman copenhagen, By Nord,… Ook Serax is als Belgisch merk vertegenwoordigd.

Leuke serveerschalen, lampen, stoelen, kaarsen maar ook kleurplaten liggen er uitgestald. Engel is dan weer een Nederlands designlabel. De oprichtster maakt mooie slingers en grote pomponnen om je feestje een extra accent te geven. mt masking tape is origineel om versieringen aan te brengen op een cadeautje of om een briefje op te hangen. Het is gemaakt uit Japans rijstpapier en te krijgen in verschillende kleuren en motieven.

De prijzen variëren van vijf tot enkele honderden euro. Het leuke aan de winkel is echter de grote variatie aan producten, je vindt er heel veel spulletjes die een accent aan je interieur kunnen geven maar ook juweeltjes, leuke kaartjes en horloges. De dame in de winkel is dus interieurvormgeefster en kan dan ook deskundig advies geven. Bovendien geeft ze ook kleuradvies of je kan je woning volledig laten herinrichten.

Goûts et Couleurs

Ezelstraat 16

8000 Brugge

0479/790697

Gesloten op zondag en maandag

One response to “Goûts et Couleurs, design in de binnenstad

  1. Leuke tip! Fijn dat jullie nu ook verder kijken dan de lekkere eetplaatsen in Brugge. Maakt het alleen maar boeiender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.