Brugse Vertellementjes, nu ook als app!

Om onze vijfde verjaardag helemaal compleet te maken hebben we nu ook een app versie van Brugse vertellementjes! Sinds vandaag is de app terug te vinden in de App Store van Apple en de Google Play Store.

IMG_1185

De app is gratis te downloaden. In onze app vind je niet alleen onze site terug maar kan je ook onze Facebookpagina, Instagram en Twitterpagina bekijken. Klik je op Kaart dan zie je al onze adresje verzameld, klik je op een symbool dan word je doorgestuurd naar het artikel op onze site. Ideaal dus wanneer je in Brugge rondslentert en op zoek bent naar een leuk adres maar door de bomen het bos niet meer ziet…

IMG_1184

Ook de aankomende evenementen zoals onze seizoenswandelingen zijn er op terug te vinden.

Veel plezier met onze app en laat ons weten wat jullie er van vinden!

4 responses to “Brugse Vertellementjes, nu ook als app!

    1. de site waarmee we de app hebben gemaakt liet alleen maar toe om de app te verdelen via de app store van Apple of de Google Play store. Er was dus geen mogelijkheid om de app ook voor Windows Phone beschikbaar te maken… Van zodra dat wel lukt zullen we dat uiteraard doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.