Zomerwandeling, sagen en legenden

Een oude stad als Brugge herbergt een karrenvracht aan verhalen, volks bijgeloof, sagen en legenden. Veel van die verhalen zijn een beetje in de vergeethoek geraakt. Tijdens onze zomerwandeling op 5 juli kom je er meer over te weten! Want wie wil nu niet het verhaal horen van de draak die zich ophoudt in een tunnel onder de Burg, of hoe het komt dat een mirakel er voor zorgde dat een arme kaarsengieter handen te kort kwam? Leuke verhalen die je de stad eens anders doet bekijken en die je beslist verder zal vertellen! De wandeling loopt dwars door de stad, zoals altijd stoppen we halfweg voor een hapje en eindigen we met een drankje. We vertrekken op de Burg aan het pleintje onder de bomen en komen in die buurt weer aan.

Inschrijven kan via mail: brugsevertellementjes@gmail.com of via onze Facebookpagina.

We starten om 15u voor een wandeling van ongeveer twee uur, de prijs is €12 per persoon, hapje en drankje inbegrepen.

Graag tot dan!

05/07/2014

Start en aankomst op de Burg

Vertrek om 15u

duur van de wandeling: ongeveer 2u, nadien houden we halt voor een drankje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.