Vero Caffè, koffie en lekkers!

Op het Sint Jansplein, niet ver van het chocolademuseum vind je sinds enige tijd Vero Caffè. Bij mooi weer is er een mooi terras vooraan waar het aangenaam zitten is met uitzicht op het plein. Ook achteraan zijn er enkele zitplaatsen in de buitenlucht. Binnen is het gezellig met kussens, krukjes en zitbanken. Centraal staat de toog met daarachter twee gemotiveerde dames.  Bestellen doe je aan de bar, daarna wordt de bestelling aan tafel gebracht. Verschillende soorten koffie en thee natuurlijk met wekelijks een andere koffie in de kijker. Ideaal om zoals de Italianen de dag te starten of om een boost te krijgen in de namiddag.

Bij warm weer zijn er ook lekkere soda’s en ice teas. We proefden deze namiddag de lemon splash en een ice tea en hadden op slag opnieuw een vakantiegevoel. Ook de presentatie was af, mooi geserveerd in een bokaal met veel stukken citrusvruchten.

Bij het bestellen aan de bar laat je je al dan niet verleiden door de huisgemaakte gebakjes. Ik in ieder geval en koos voor een stukje chocoladebrownie. Die was enorm lekker, met nog halflopende chocolade, zeer vol van smaak, een bommetje in meerdere opzichten…

IMG_1889

 

Vero Caffè is een gezellige plek voor een koffie, of het nu is om de dag te starten met de krant of om bij te praten. Er heerst een gezellige sfeer en de prijzen zijn schappelijk, Brugge heeft er weer een leuke plek bij!

Vero Caffè

Sint Jansplein 9

8000 Brugge

050/70 96 09

Gesloten op dinsdag

 

One response to “Vero Caffè, koffie en lekkers!

  1. Benieuwd om mariette in actie te zien met nog meer lekkers !
    Allen daarheen ! Verklappen ga ik het niet , maar het is een zintuiglijke streling !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.