Sale & pepe, lekkere lunch

Deze middag had ik afgesproken om samen met een vriendin te gaan lunchen. Na wat omzwervingen kwamen we eerder toevallig terecht bij Sale & Pepe. Er was nog plaats en het bord buiten met de lunchsuggestie zag er uitnodigend uit.

De zaak is eenvoudig maar stijlvol ingericht. We werden vriendelijk ontvangen en kozen een tafeltje aan het venster (naast de kachel leek mij nogal heet). We kozen voor een prosecco als apero, smaakte fris en lekker. Er kwam een wachtbordje met olijfjes/sla/mozzarella. Heel verzorgd.
We kozen voor de lunch zoals voorgesteld. Er werd geen probleem gemaakt van een vegetarische versie, heel klantvriendelijk. Vaak komt het voor dat hier dan een supplement voor wordt gevraagd, maar hier dus niet, wat heel fijn is. Voorgerecht was een slaatje met ricotta kaas. Mooie ingrediënten van goeie kwaliteit, lekker en licht. Hoofdgerecht was een parallelle met boullievlees en groentjes. Vegetarische versie was met een tomatensausje en groentjes. Super lekker, mooie portie.
Prijs/kwaliteit zit deze lunch super goed (17,50 euro). Ik betaalde in totaal voor ons beiden (2 prosecco, 1/2l water en 2 lunches) slechts 50,70 euro. Het is de tendens om lunches uitgebreider en duurder te gaan maken in resto’s. Hier heb je nog de echte voordelen van een goed lunchadres: voordelig, voldoende, goeie prijs/kwaliteit en vlotte/vriendelijke bediening. Ik kom graag nog eens terug op een avond, want de menukaart ziet er ook heel aanlokkelijk uit.

Sale & pepe
Kleine St-Amandsstraat 1
8000 Brugge
Tel 050/61 51 55

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.