Happy met HAP!

HAP vind je in het Zilverpand en is makkelijk bereikbaar. Het is er niet groot maar het is er wel gezellig zitten. Je kiest zelf je plaatsje, aan de lange tafel of in een leuk hoekje in één van de vintage zeteltjes. Maar eerst moet je je bestelling plaatsen aan de toog, een keuze maken is niet makkelijk want op de krijtborden staan er veel dingen die je beslist eens wil proeven. Je kan trouwens ook alles meenemen, de bediening is vlot en je hoeft echt niet lang te wachten tot je bestelling klaar is. Ondertussen kan je in een krant bladeren of wat lezen in een boek.

Ik ben er al een tweetal keer geweest en het is telkens reuze meegevallen. De bereidingen zijn vers en vooral bij de slaatjes zijn de porties royaal.

Laatst at ik er een broodje Alexia met lekkere Italiaanse ham, zoete tomaat, rucola en truffelmayonaise. Reken daarbij het verse, nog lauwe broodje en je vergeet al gauw de kleffe op voorhand klaargemaakte exemplaren van sommige andere broodjeszaken.

IMG_4268

 

Je kan er trouwens ook terecht voor quiches, burgers, soep en ontbijtbroodjes. Leuk is ook dat de broodjes allemaal namen hebben van vrienden of familieleden van de uitbaatster.

Dit is een leuke plek voor een vlugge lunch waar je waar voor je geld krijgt!

HAP

Zilverpand 16

8000 Brugge

050/61 66 08

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.