That’s toast****, gezonde en lichte lunch

In de Dweersstraat, het straatje dat de Noordzandstraat met de Zuidszandstraat verbindt vind je verschillende eetadresjes. eentje er van is That’s Toast, een plek die zeer gegeerd is bij een gemengd publiek. Of het nu een Amerikaanse familie met kinderen is of twee hippe vriendinnen, ze vinden allemaal hun plaats in de zaal. Het zorgt er alvast voor dat er een gezellige drukte heerst of een goeie vibe om het iets hipper te omschrijven.  Je kan er zowel vooraan als achteraan plaatsnemen, ofwel heb je er zicht op de bar of op de keuken. De kaart is niet zo heel uitgebreid maar biedt van alles wat, al ligt de nadruk vooral op gezond en licht. Bij That’s Toast gaan ze er prat op dat je er de hele dag door kan ontbijten, ideaal wanneer je een kater te verwerken hebt dus.

Gelukkig waren wij niet in deze situatie en kozen we eensgezind voor de “poké bowl gonna catch them all”. We kregen een royale kom met onderaan volkoren rijst en avocado, gemarineerde rauwe zalm, gepekelde gember en wakame. Een schot in de roos met de uitgebalanceerde smaken, pittige sojasaus en de sesamzaadjes. Ik dronk er een bitter lemon bij maar er is ook huisgemaakte limonade en ice tea. Een glas plat water of spuitwater wordt gratis aan tafel gebracht wanneer je er om vraagt.

 

Er staan ook desserts op de kaart en veel theekeuzes. That’s Toast is een plek waar je gewoon graag komt omdat je weet dat het lekker zal zijn. Het heldere interieur met de speelse tekeningen en de vriendelijke bediening zorgen mee voor deze “goed gevoel” lunch.

Reserveren kan niet, op goed geluk binnenstappen dus of even wachten tot er een tafeltje vrij komt.

 

That’s Toast

Dweersstraat 4

8000 Brugge

050 68 82 27

Gesloten op dinsdag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.