Per toeval in de Parazzar***(*)

Op zoek naar een leuke plek om iets drinken en kleins te eten met vriendinnen kwam ik terecht bij Parazzar. Het ligt een beetje buiten de stadsring, maar is blijkbaar een bijzonder populaire plek. We hadden nog net plaats aan de toog, het was er de hele avond gezellig druk.

Het interieur is een bonte mix van accessoires, speciale verlichting en retrospullen. Na een aperitiefje aan de toog kregen we een tafeltje van 4 toegewezen. Super vriendelijke en efficiënte bediening. Bij ons glas cava namen we een mix olijfjes en feta. Ik ben een grote fan van feta en deze was alvast een heel lekkere smeuïge versie met veel smaak. De kaart is een mix van tapas, salades, pizza’s, pasta’s en slaatjes.  We kozen voor salade geitenkaas, garnaalkroketje en tweemaal de pasta Parazzar. Heel mooie verzorgde borden, verse ingrediënten, niets op aan te merken.

Erbij dronken we een karafje rode wijn en wat frisdrank. Prijs voor 4 personen voor de avond was 151,60 euro, een zeer schappelijke rekening.

Publiek was een mix van oud en jong, koppeltje en groepjes vrienden of vriendinnen of gewoon op je eentje aan de toog. Heel gemoedelijk sfeertje, iedereen zit hier op zijn gemak en geniet van zijn avondje. Je kan ook tot laat arriveren om iets te eten (keuken voor pasta is open tot 23u). Er is ook lunch ’s middags en van tijd tot tijd concertjes om mee te pikken.

Ik kom heel graag nog eens terug en dan probeer ik de spaghetti, want die zag er ook super lekker uit (in 3 verschillende porties te verkrijgen!).

 

Parazzar

Torhoutsesteenweg 10

8200 Brugge

050/335528

zondag en maandag gesloten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.