Wie zijn we?

Wij zijn twee foodies die wonen in Brugge en verliefd zijn op de stad, met een brede interesse in het culinaire en culturele. Als gediplomeerde stadsgids zijn we verbonden aan de Gidsenkring. We gaan niet alleen graag gaan eten maar beleven ook veel plezier in het klaarmaken van gerechten, elk met zijn specialiteiten. Annemieke kan haar mannetje staan in het bereiden van hartige gerechten, ik specialiseer me dan meer in desserts en nagerechten, de zoete kant dus. We zijn elk een Spermaliediploma rijk, die van kok en patissier.

Doordat we vaak wel eens aan te treffen zijn in één of ander restaurant, in Brugge of er buiten, kunnen we ook goed vergelijken. Onze meningen die we geven wanneer we een zaak bespreken zijn dan ook onze persoonlijke meningen maar we blijven objectief en we weten allemaal dat smaken verschillen.

Laat onze blogposts dan ook een leidraad zijn maar zeker geen aanbeveling, beleef vooral plezier aan onze (overwegend) culinaire avonturen. Het zou ons een groot plezier doen mochten jullie genieten van een lekker etentje in een restaurant dat jullie via onze blog ontdekt hebben!

Smakelijk,

Filip & Annemieke

PS: Ontdek onze  “Brugge à la carte” arrangementen