Een gezond abonnement!

In het kader van onze evenwichtige voeding en onze gemakzucht 😉 hebben we onlangs een groenten- en fruitabonnement afgesloten bij Jan en Lucrece, de groentenwinkel aan de Gentpoortstraat. Zo komt het dat we nu iedere maandag een volledige bananendoos krijgen vol met lekkere en superverse groenten en fruit.

We hebben bij het afsluiten van het abonnement onze wensen doorgegeven zoals dag van levering, budget (€30) en inhoud.

Er is een mooi evenwicht tussen het fruit en de groenten, zo kregen we deze week voor ons budget onder meer aardappelen, venkel, prei, selder, ajuin, verse look, wortelen, venkel, courgettes, champignons, kervel, druiven, appelen, peren, bananen, druiven en mandarijnen. Goed voor een week voldoende variatie en gezonde tussendoortjes.

Een echte aanrader, je hebt altijd iets in huis en je hoeft er niet voor naar de winkel te lopen… 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.