Een Brugse Zot met de burgemeester…

Vandaag werden alle Bruggelingen getrakteerd door het stadsbestuur op een nieuwjaarsdrink op de Burg.

Het weer viel erg mee en het plein stond redelijk vol. Je kon er terecht aan de kraampjes voor een Brugse Zot of een glühwein en dat viel bij de aanwezigen wel in de smaak. Er was ook een orkestje die voor de sfeer zorgde.

Er was ook een enquete waar je je eigen tien favoriete symbolen kon aanduiden die je graag op de nieuwe klokken van het belfort zou zien. Als prijs was er de uitnodiging om samen naar de klokkenbouwer te gaan met het stadsbestuur.

De eerste keer dat de nieuwjaarsdrink werd opgezet en een schot in de roos, al zal  het mooie weer én de solden er ook wel voor iets tussengezeten hebben… Hopelijk komt er volgend jaar een vervolg, het is een ideale manier om vrienden, collega’s en kenissen terug te zien en in een gemoedelijke sfeer een praatje te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.