Ontbijten bij Miss Ellie

Gisteren zijn we gaan ontbijten bij Miss Ellie in de Dweersstraat. Vroeger was daar een gelijkaardige zaak, Juliettes. Het is er niet al te groot maar gezellig zitten en ze zijn alle dagen, behalve op zondag, open van 8u30 tot 17u00. Over de middag vind je er verschillende snacks en in de namiddag kan je genieten van pannekoeken of een ijsje.

Op de kaart staan verschillende ontbijtformules, zonder overdreven duur te zijn. Een klein ontbijt heb je al voor € 3,5 (koffie/thee, croissant, choco). Wij kozen voor het groot ontbijt van € 9 en kregen op onze tafel vers fruitsap, koffie, elk een sneetje kaas en lekkere ham, speculoospasta, choco, hagelslag, zelfgemaakte confituur, pistolet, meergranenbroodje en een croissant. Als extra bestelden we nog een zachtgekookt eitje.
Het ontbijt was verzorgd en lekker, ons eitje waren ze wel vergeten, toen het werd opgemerkt bood de dienster uitvoerig haar excuses aan en kreeg ik een extra koffie, heel attent.

De zaak zat zo goed als vol en de andere tafels moesten iets langer wachten op hun bestelling, iemand van de keuken moest ook nog vlug iets bijhalen…

Miss Ellie is een leuk adres en je krijgt waar voor (weinig) geld. De Dweersstraat is een drukke verbinding tussen de Noordzand- en de Zuidzandstraat dus je kan mensen kijken dat het een lieve lust is. Bij mooi weer zelfs vanop het terras.

One response to “Ontbijten bij Miss Ellie

  1. Tof om te lezen dat jullie ons ontbijt lekker en verzorgd vinden!
    Hopelijk zien we jullie nog eens terug en dan zorgen we er zeker voor dat jullie eitje op tijd is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.