Druk in De Vitrine

Deze namiddag De Vitrine bezocht. Al de moeite om gewoon de oude gebouwen van de Brugeoise te zien. Super locatie. Binnenin was het een drukte van jewelste. Je hebt meteen door dat er heel veel te koop is voor de kindjes aan de aantal buggy’s aanwezig. De Vitrine is een soort pop-up winkelgalerij, deze keer dus in Brugge. Voor één dag stellen een aantal ontwerpers en creatievelingen hun ‘goederen’ voor in hun ‘winkel’. Vaak hebben ze niet zelf een winkel, maar wel een webshop en is het zo de ideale manier om ook eens fysiek hun dingen te kunnen tonen. Heel veel babyspulletjes, kinderkleren, juwelen, stoffen, … Daarnaast ook wel een paar anderen zoals Odilon met hun wijn en Maud Bekaert met letterkappen. Ik vond het wel de moeite om eens naartoe te gaan, zeker als je zo wat originele (kerst)kadootjes wil kopen. Volgende editie is op 25 maart 2012, opnieuw in La Brugoise. Open van 10-18u, ingang gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.