Perfecte zakenlunch in Bistro De Santo

 

Dit restaurant is ondertussen gestopt!

Wanneer je in Beveren-leie werkt, dan moet je soms wel eens inventief zijn om over de middag lekker te gaan eten. In Izegem had ik al Villa Red en De Smaak ontdekt als goeie adresjes, maar dichterbij is er Bistro De Santo, ook een prima eetadresje in Sint-Eloois-Vijve. Op de kaart vind je klassiekers zoals garnaalkroketjes, gebakken roggevleugel, steak, … . Heerlijk is alvast de karnemelkstampers met gepocheerd ei. Ze serveren ook wat meer inventieve gerechten, zoals hoppescheuten, waar ze dan met seizoensgebonden producten werken. Over de middag is er ook een lunch, prima om te combineren met een vergadering aan tafel.

Het interieur is heel stijlvol, de bediening professioneel. Ik ben er al een aantal keren gaan eten en ben telkens super content van wat er op mij bord lag. Prijzen zijn iets duurder, maar voor die kwaliteit zeker ok. Reken op ongeveer 5o euro voor drie gangen met apero zonder wijn.

Bistro De Santo is van maandag tot zaterdag open over de middag en ’s avonds. Gesloten op woensdagavond, donderdag en zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.