Kookeet 2012, het aftellen is begonnen!

Deze week maakte het stadsbestuur en Brugge Plus de data en de deelnemers bekend van de volgende Kookeet editie. Het evenement had vorig jaar een ongelooflijk succes en dat willen ze nu nog overtreffen. Bijna alle restaurants bekroond met een Michelinster tekenen present en samen met de special guest Jonnie Boer uit Nederland tellen we niet minder dan 17 sterren.  De periode wordt iets vervroegd naar eind september, je kan nu je duimen en vingers aflikken op 29 en 30 september en maandag 1 oktober. Het tentendorp verrijst terug op de markt, een grotere overkapping moet iedereen droog houden maar hopelijk is het even mooi weer als vorig jaar.

De prijzen blijven hetzelfde, je betaalt 3,6 of 9 euro voor een gerechtje. Bestek krijg je ter plaatse. Door aan de verschillende standjes rond te gaan kan je je eigen menu samenstellen en eten zoveel je wil of kan. Ieder restaurant maakt immers één gerechtje, zeg maar hun “signature dish”.

Kookeet was vorig jaar één van de toppers en publiekstrekkers, je kwam er altijd wel iemand tegen die je kende of je sloeg gewoon een praatje met een wildvreemde. De sfeer was erg aanstekelijk, het lekkere eten en het zachte weer zorgden voor een vakantiegevoel. Wij tellen alvast af naar september!

Meer info over kookeet en de deelnemende restaurants vind je hier

Wat wij er vorig jaar van vonden vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.