Nieuw: Kaartpagina

Omdat onze site blijft groeien met nieuwe berichtjes (ondertussen al meer dan 350!) begint het een beetje minder overzichtelijk te worden. Om door de bomen het bos weer terug te vinden hebben we een nieuwe pagina toegevoegd die het zoeken een beetje makkelijker moet maken. Wanneer je op de pagina “kaart” klikt zie je een link naar Google maps. Op die kaart staan met symbooltjes de plaatsen aangegeven waarover we iets geschreven hebben.

Zo moet het makkelijker zijn om een restaurant (mes & vork), winkel (boodschappentas) of andere zaken te vinden. Wanneer je op het symbool klikt zie je de naam van ons artikel verschijnen, wanneer je nog eens klikt kom je op onze site terecht.

De kaart is nog niet volledig, hij wordt nog aangevuld maar het is een begin!

Bedankt voor de tip Laurence! 😉

One response to “Nieuw: Kaartpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.