Weekend Blog Awards, willen jullie ons helpen?

Dit jaar wordt er door Knack Weekend opnieuw de Weekend Blog Awards georganiseerd. Willen jullie ons helpen om ons  te nomineren? Het kan heel eenvoudig door op deze pagina onze site in te vullen, de categorie kan je kiezen maar food en city benaderen het beste onze opzet waarschijnlijk. Alvast bedankt en in ruil voor jullie nominatie doen wij naarstig verder met wat we bezig zijn :-)… Op onze Facebookpagina gaan we ondertussen richting duizend vind-ik-leuks, we zijn al iets leuks aan het bedenken  wanneer we die kaap bereiken… Bedankt trouwens om ons leuk te vinden en onze site massaal te bezoeken!

One response to “Weekend Blog Awards, willen jullie ons helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.