Lekker ijsje van Coco3!

Een wandeling met kinderen vraagt altijd een specifieke aanpak… Toen ik voor de klas van Marieke dertig leerlingen van het vierde leerjaar moest begeleiden tijdens een wandeling door de stad zocht ik naar een onderbreking halfweg. Twee uur wandelen én luisteren voor kinderen in hun laatste schoolweek, dat was net iets te veel gevraagd dacht ik zo. Omdat Marieke in juli jarig is, was het ook het ideale moment voor een kleine traktatie. De twee samenvoegen leek dus logisch. Zo kwam ik terecht bij Coco3. Veerle, een vriendelijke dame, tuft rond op een originele Piaggio triporteur gevuld met artisanaal ijs. Met haar had ik afgesproken halfweg de wandeling, aan de Vesten.

Iedereen kon de smaak kiezen die hij wilde en vervolgens in de zon opsmikkelen, succes gegarandeerd!

IMG_0481

Coco3 komt naar je toe voor een feestje of je vindt haar als het mooi weer is langs de Vesten of in het Visartpark. Het ijs wordt zelfgemaakt van hoevemelk en komt in verschillende smaken. Favoriet van Marieke was alvast cuberdon, ik was weg van babbelute. Verder was er nog mango, vanille, banaan, enz…

IMG_0482

 

Originele afsluiter van een feestmaaltijd of een leuk tussendoortje, vooral tijdens een wandeling met 30 kinderen dan 😉

IMG_0485

 

Op bestelling kan je ook ijstaarten in alle vormen verkrijgen.

 

2 responses to “Lekker ijsje van Coco3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.